maandag 26 januari 2009

Onze theatertour loopt stilaan ten einde. Onder 'concerts' kan u terugvinden dat we op 14 februari het CC van Zonnebeke nog aandoen en op 4 maart het CC van Hasselt. Mensen die erbij waren in Brugge kunnen getuigen dat de nieuwe setlist erg sterk is. Dat belooft voor deze voorlopig laatste twee concerten van de 'Burn the bridges'-tour.
Het super gezellige Plazey festival in Brussel werd vorig jaar overvallen. Een stel gewetenloze losers bedreigde de organisators met de revolver en gingen er met de ganse kassa vandoor. Op 22 februari wordt daarom PLAZ'AID opgezet. Een heleboel artiesten komen er belangeloos spelen/DJ'en om het symphatieke festival een hart onder de riem te steken. In de concertagenda vind je een link terug met meer info hieromtrent.
Dit jaar zal Guy Swinnen ook terug aantreden met z'n band op de parkconcerten. Er zijn al enkele data bevestigd. Binnenkort zijn alle data terug te vinden op de concertagenda.
Ook in de studio zitten we niet stil. Ondanks lovende kritieken in de geschreven pers loopt het niet zo vlot met airplay op Radio 1 en Radio 2. We haalden enkel de avondprogrammatie. Omdat we daar natuurlijk niet tevreden mee zijn, hebben we BUSCEMI aangesproken om een remix te maken van '3 'O clock at the Wonga Bonga'. Het resultaat van deze verrassende samenwerking zal binnenkort te beluisteren zijn op het net en hopelijk ook op de radio!

Geen opmerkingen: