dinsdag 23 september 2008

Swinnen - BURN THE BRIDGES TOUR




Het is de laatste maanden behoorlijk druk geweest voor Swinnen. Niet alleen stonden we deze zomer op menig stadsfestival maar ondertussen is er ook een nieuwe CD opgenomen in de Red Tape Studios in Aarschot onder leiding van arrangeur en producer Monsieur Pol van Triggerfinger en zijn we in volle voorbereiding van onze nieuwe theatertour.


We zijn tot de vaststelling gekomen dat we eigenlijk al dikke tien jaar zonder The Scabs aan de weg timmeren. En ondertussen zijn er vijf albums verschenen, de nieuwe 'Burn the bridges' meegerekend. Tijd voor een akoestisch overzicht, dachten we! In onze nieuwe show zitten flink wat nummers van onze nieuwe CD die op de première op donderdag 2 oktober in Den Egger in Scherpenheuvel voor het eerst aan u wordt voorgesteld. Maar ook bijvoorbeeld ons allereerste singeltje 'Learning to be free' toen we nog als 'Jonesy' door het leven gingen. Verder een greep uit het studioalbum 'Swinnen' en het live album 'Hard Times Revisited' en een aantal songs die Guy bracht bij een aantal projecten waar hij aan meewerkte zoals 'History of singer- songwriters' (waar u trouwens de avond zelf ook een heus studiocdtje kan van aanschaffen), of het 'Johnny Cash tribute' of nog de succesvolle 'Te Gek!?-tour'.
U vindt alle data terug verder op deze site onder 'concerts'. We hopen u massaal in de culturele centra terug te zien! Reacties zijn altijd welkom op deze blog of op de MySpace of het Facebook.
Hazy - Guy Swinnen. Eerste solo album geproduced door Werner Pensaert. De CD is uitverkocht. Je kan hem enkel nog downloaden via I-tunes.
Hard Times Revisited - Guy Swinnen, Jan Hautekiet & Andries Boone. Live album
Swinnen - Swinnen. Eerste studio album van de kersverse groep 'Swinnen' genaamd!
Live in Brussels - Swinnen. Live registratie van een memorabel concert in de AB club.
Burn the bridges - Swinnen. Het gloednieuwe werkje waar u ongetwijfeld naar uitkijkt.



1 opmerking:

Anoniem zei

Well... that's amazing but to be honest i have a hard time visualizing it... I'm wondering what others have to say....