dinsdag 11 december 2007

Swim for life - TMF

Dat we af en toe iets voor het goede doel doen siert ons natuurlijk! Guy gaat zwemmen voor het goede doel en u kan meezwemmen als u geld biedt. Nu kan ik me levendig voorstellen dat u al genoeg miserie gezien heeft in uw leven en dat u er absoluut geen geld voor over heeft om met die bleke rockzanger te gaan zwemmen maar dan moet u de voorlopige lijst maar eens bekijken van de overige BV's die meezwemmen op http://www.tmf.be/v4/campaigns/tmfforlife/ Hier kan je trouwens ook bieden voor een ticket om mee te zwemmen.

De kerels onder u zullen allicht gecharmeerd zijn door de aanwezigheid van de Devilles Harem Girlz van 'La fille d'O' of dames als Deborah Ostrega en Roxane om van Stanley's route collega Joke Vandevelde nog maar te zwijgen. De dames kunnen zich vergapen aan Geert Hunaerts en Willy Willy! En deze lijst zal nog groeien. Het Grote Watergevecht gaat door op donderdag 20 december van 14u30 tot 15u30 in de Sportoase in Leuven. U moest al aan't bieden zijn!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wij nodigen Guy uit, nu zaterdag, om mee te zwemmen in ons mobiel glazen aquarium. We rijden er in 24 uur van Essen naar Leuven.
Wil je onderweg een zwemmeke komen doen? www.keldertrapken.be

Pas op Guy, want hier zal 't water niet zo warm zijn.