maandag 8 maart 2010


De concertkalender voor de komende twee maanden werd nog eens aangepast. Voor Facebook liefhebbers kan je ook best terecht op de fanpage van Guy Swinnen en die van Guy Swinnen and band voor updates van concerten. De persoonlijke page van Guy ondervindt heel wat problemen sinds de veranderingen die Facebook doorvoerde. Heel wat mensen kunnen het prikbord niet meer zien of er niet meer op posten. Stupid FB!


Ondertussen zijn we druk bezig met nieuwe nummers voor het komende album. Het gaat een rechttoe-rechtaan album worden dat live in de studio zal worden opgenomen. Geen overbodige franje maar pure rock and roll zoals je die van op de optredens gewoon bent. Releasedatum is nog te bepalen.


Het najaar belooft ook leuk te worden. Guy duikt de CC's in met Bea Vandermaat en zal, geruggesteund door de band, een programma brengen dat "1960" zal heten. Concertdata van de tour staan binnenkort ook online.
Verder zijn we ook fier om te mogen aantreden op het Annick for Kenya festival op zondag 2 mei in hometown Diest. Ook New Romance zal daar de honeurs waarnemen. Met speciale dank aan Ben Crabbe, Ernst Löw en Dany Lademacher voor hun bereidwillige medewerking.
We rekenen ook op veelvuldige aanwezigheid van... jullie!

Geen opmerkingen: